achter ons masker

Rozenburgse verhalen van nu, straks en toen

Deze corona-tijd is een uniek moment in de geschiedenis dat ook op Rozenburg zijn weerslag vindt en tegelijkertijd ruimte biedt voor kansen.

Samen de toekomst maken door geschiedenis te schrijven
In de herfst/winter van 2020 en het voorjaar van 2021 gaan we via theater, tekst, beeld en ontmoeting de uitdagingen, waar Rozenburgers voor stonden en staan, in beeld brengen, bespreekbaar maken en archiveren.

Er komen (digitale) meetings waarin verhalen gedeeld worden, een cultuurroute met o.a. theatrale performances en een boek met persoonlijke verhalen van Rozenburgers.


We horen graag jouw verhaal!

Als bedenkers van dit project hebben ook wij persoonlijk ondervonden hoe belangrijk het is om ervaringen te delen in corona-tijd. Daarom zoeken we Rozenburgers die in het boek willen vertellen over deze bizarre tijd en de bijbehorende uitdagingen of kansen.

Ben jij bijvoorbeeld een ouder die thuiswerk en thuisonderwijs combineerde, een betrokken buur die zich inzet voor aan huis gekluisterde buren, een ondernemer die zich door de coronatijd heen probeert te slaan, mantelzorger, oudere, jongere of kind in coronatijd?
Wil je mee doen, jouw verhaal delen, met andere Rozenburgers in gesprek of op een andere manier betrokken zijn? Laat het ons weten! Iedereen is welkom, ervaring is niet nodig.

Meld je aan via:
achteronsmasker@gmail.com
Wij nemen snel contact met je op!

Wil je je aanmelden maar heb je geen mail?
We krijgen de aanmeldingen het liefst per mail, maar als je niet kunt mailen dan helpt DIA Rozenburg je graag!
Bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur naar 0627326854 en geef aan dat je je aan wilt melden voor achter ons masker.
Indien DIA je oproep niet kan beantwoorden mag je ook bellen naar Marijke van Ontwerpbureau Dijkman op 0655790945 (of een voicemailbericht inspreken), zij zal je dan helpen.


Hartelijks,

Thamar - theatermaker
Vanja - cultureel ondernemer
Linda - tekstschrijver
Marijke - ontwerper
Wendy - verbinderProgramma

Het programma volgt binnenkort.
Houd deze pagina dus in de gaten, of volg achter ons masker via Facebook:
Totstandkoming

achter ons masker kan mede mogelijk worden gemaakt door:


Hartelijk dank!


Voorproefje:

© Rozenburg in dialoog | DIA Rozenburg i.s.m. Thamar Kemperman


Cookies »
Deze pagina maakt gebruik van analytische cookies welke nodig zijn om inzicht te krijgen over het functioneren van de pagina, bijvoorbeeld na een (software) update. Er worden geen demografische- of remarketing-gegevens verzameld. Bezoekers blijven anoniem.